KÄYTTÖEHDOT

Ole hyvä ja lue nämä ehdot ja ehdot, jotka ilmaisevat oikeutesi ja velvollisuutesi sivustollemme liittyen: 7games-boss.com on koottu portaali, jonka odotetaan ilmaista verkkosivuja. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt nämä ehdot ja ehdot (TOC, Lyhyesti, Sopimus). Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, käytä Ota yhteyttä -linkkiä, joka löytyy kotisivumme perusvalikosta. Tämä sopimus asettaa sivustosi käytön rajoitukset ja ehdot. Kannustamme sinua tarkistamaan tämä sopimus säännöllisin väliajoin, tutustua tulevaisuudessa mahdollisesti tapahtuviin muutoksiin. Jokainen tällainen muutos aktivoituu, kun se on julkaistu verkkosivustolla tai www.7games-boss.com. Jos käytät verkkosivustoa tai ehtoja sopimuksen muutoksen julkaisemisen jälkeen, kyseinen käyttö on käyttäjän suostumus muutokseen. Tietosuojakäytäntömme ehdot ja / tai kaikki verkkosivustoa tai palvelua koskevat varoitukset, jotka lähetetään sinulle tai lähetetään verkkosivustolle, on upotettu osaksi tätä sopimusta.

Nämä ehdot ("Ehdot", "Ehdot") selittävät suhteesi 7games-boss.com -sivustoon ("Organisaatio"), jonka on toiminut 7games-boss.com ("me", "me" tai "meidän"). Lue nämä ehdot huolellisesti ennen Palvelun käyttöä. Käyttöoikeutesi Palveluun ja sen käyttö myönnetään sillä ehdolla, että hyväksyt nämä ehdot. Nämä ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, asiakkaita ja muita henkilöitä, jotka käyttävät Palvelua tai käyttävät sitä. Käyttämällä Palvelua tai käyttämällä sitä, sitoudut sitoutumaan näihin ehtoihin. Jos kieltäydyt hyväksymästä näitä ehtoja, et ehkä pääse Palveluun. Palvelun valtuutettu kehittäminen ja sen sisältö, ominaisuudet ja hyödyllisyys ovat ja jäävät edelleen 7games-boss.com: n ja sen lisenssinantajien omaisuudeksi.

Palvelu on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä ja sekä Azerbaidžanin että muiden maiden erityisillä laeilla. Tavaramerkkejämme ja tuotemerkkiämme ei saa käyttää osana suhdetta mihinkään organisaatioon tai ilman 7games-boss.com-sivuston etukäteen antamaa suostumusta.

Yhdistäminen muihin verkkosivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille tai organisaatioihin, joita 7games-boss.com ei takaa tai valvo. 7games-boss.com ei voi hallita minkään kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai organisaatioiden sisältöä, turvallisuutta tai käytäntöjä eikä ole vastuussa siitä. Hyväksyt sen, että 7games-boss.com ei ole suoraan tai epäsuorasti vastuussa mistään vahingoista tai takaiskuista, jotka ovat aiheuttaneet tai todistaneet aiheuttavan tällaisen sisällön, varaston tai organisaatioiden käyttö tai luottaminen niihin, jotka ovat saatavilla tai tällaisten kohteiden tai organisaatioiden kautta. Suosittelemme, että tutustut vierailusi ulkopuolisten sivustojen tai organisaatioiden ehtoihin ja turvajärjestelmiin.

Palvelun päättyminen

Voimme lopettaa tai keskeyttää käyttöoikeutesi välittömästi, ilman erillistä ilmoitusta tai vaaraa, mistä tahansa syystä, mukaan lukien jos olet päättänyt rikkoa näitä ehtoja. Palvelun päättyessä kyky käyttää Palvelua loppuu heti.

Vastuun rajoittaminen

Missään tapauksessa 7games-boss.com, eikä mitään sen virkamiehiä, edustajia, avustajia, järjestelmänvalvojia, toimittajia tai yksityishenkilöitä, ei missään tapauksessa saa olla vastuussa välillisistä, vahingollisista, maksamatta olevista, välttämättömistä tai korjaavista vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta etujen menetys. , tietoja, käyttöä, hyväntekeväisyyttä tai muita merkityksettömiä takaiskuja, jotka johtuvat (I) palvelun käytöstä tai käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää tai käyttää palvelua; (ii) palvelun välitön tai välitön paria; (iii) Palvelusta saatua sisältöä; ja (iv) lähetysten tai sisällön luvaton käyttö, käyttö tai muutokset riippumatta siitä, onko kyse varmentamisesta, sopimuksesta, väärinkäytöstä (piittaamattomuuden tarkistaminen) vai muusta oikeudellisesta keinottelusta riippumatta siitä, onko meille ilmoitettu tällaisen väärinkäytön todennäköisyydestä. , ja riippumatta siitä, onko tässä esitetyn ratkaisun epäonnistunut tarkoituksessaan.

Vastuuvapauslauseke

Palvelun käyttö on yksin vastuullasi. Palvelu tarjotaan "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavana" -periaatteella. Palvelua tarjotaan ilman minkäänlaisia ??vakuutuksia, joko nimenomaisia ??tai epäsuorat, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tulkittavat myyntikelpoisuustodistukset, tietystä syystä tapahtuva hyvinvointi, rikkomuksen estäminen tai toimintatapa. 7games-boss.com, sen lisälaitteet, henkilöt ja lisenssinantajat eivät takaa sitä

a) Palvelu toimii jatkuvasti, turvallisesti tai on aina saatavana tietyllä hetkellä tai vyöhykkeellä;

b) mahdolliset ongelmat tai virheet ovat tasapainossa;

c) Palvelu ei sisällä viruksia tai muuta vahingollista sisältöä. tai

d) Palvelun mahdolliset tulokset vastaavat vaatimuksiasi.

Puhuminen lakiin

Näihin ehtoihin voidaan viitata ja ymmärtää Azerbaidžanin lakien mukaisesti, ottamatta huomioon sen lainvalintasääntöjen toimintatapoja. Jos emme hyväksy näitä ehtoja tai etua, niitä ei pidetä luopumisena näistä oikeuksista. Jos jokin näiden ehtojen yksityiskohdista katsotaan kelpaamattomaksi tai tuomioistuimen täytäntöönpanokelvottomaksi, näiden ehtojen jäljellä olevat yksityiskohdat pysyvät voimassa. Nämä ehdot muodostavat koko keskinäisen sopimuksen palvelumme välillä ja korvaavat ja korvaavat kaikki aiemmat sopimuksemme palvelustamme. Muutoksilla pidämme oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai korvata nämä ehdot milloin tahansa. Jos muutos on olennainen, yritämme ilmoittaa siitä vähintään 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Mikä merkitsee merkittävää muutosta, ratkaistaan ??yksin. Jatkamalla palvelumme käyttöä tai käyttämistä muutosten toteuttamisen jälkeen hyväksyt muutettujen ehtojen sitoumuksen. Jos et hyväksy uusia ehtoja, lopeta Palvelun käyttö.